Annons

Träffa supermiljöhjältar under karnevalen

NSVA och Landskrona Energi ser till att allt ”det där som bara ska funka” fungerar varje dag. Den 6-7 juli medverkar företagen åter tillsammans på Jubileumskarnevalen.
– Det är mycket som vi tar för givet i vardagen. Som att det ska komma rent vatten när vi vrider på kranen och el när vi sätter kontakten i vägguttaget. Vi spolar ner kiss, bajs och toapapper i våra toaletter och tvättar maskin efter maskin utan att ägna en tanke åt vad som händer med vattnet sedan. Vi tar det så naturligt att vi ibland reagerar över att behöva betala för det, säger Sofie Johansson på NSVA.

– Nästan lika självklart är det att vi har varmt och skönt i hemmet, tillgång till snabbt bredband och att vi har energi till de hushållsapparater som ger oss tid över för annat, tillägger Sophia Norén Nordling på Landskrona Energi.

Annons
 

Företagen som ser till att vardagen fungerar i Landskrona är NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB) som ansvarar för allt som rör vatten och avlopp och Landskrona Energi som levererar el, fjärrvärme och stadsnät.
– På Jubileumskarnevalen visar vi på ett lekfullt sätt vilka vardagshjältar våra företag är. I vårt tält kan du fotografera dig med Landskronas egna superhjältar, spana in Skånes snabbaste bredband och lära dig vad som är okej att kasta i toaletten. Medan barnen målar sina egna superhjältar kan du testa dina miljökunskaper och vinna fina priser, fortsätter Sophia Norén Nordling.

Du hittar stadens två bolag för energi, vatten och avlopp tillsammans på Kasernplan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser