Annons

Morgonpigga kan ta del av stadens seminarier i Visby

Det kan knappast ha undgått att den årliga politikerveckan i Almedalen i Visby rullar på som bäst. En nyhet för i år är att Landskrona stad för första gången bjuder in till seminarier. Är man inte på plats i Visby så ska det förhoppningsvis gå att följa dessa direkt på webben via bambuser.com/channel/Oresundshuset.
Tyvärr fallerade tekniken när Torkild Strandberg var på plats i tisdags och pratade om hur man i Landskrona får kulturella och kreativa näringar att blomstra. Då strejkade tekniken och ljudet på plats var inte heller det bästa.

Med hjälp av Öresundskommiten kommer vi sända våra seminarier direkt på webben via Bambuser. Du kan följa direktsändningen men också gå in i efterhand för att titta. Båda seminarierna startar klockan 8.00 och pågår till klockan 9.30, låter Helena Zimmerdahl, kommunikationschef för Landskrona stad meddela.

Annons
 

– Fredagens seminarium står individ- och familjeförvaltningen för och det tar upp effekterna av landskronamodellen, där aktivering ger verkan på människors beroende av försörjningsstöd. Bland andra migrationsminister Erik Ullenhag (FP) medverkar, meddelas vidare.

Lördagens seminarium arrangeras av utbildningsförvaltningen om Landskronas förbättrade skolresultat för nyanlända elever. Sveriges skolledarförbund och Lärarförbundet medverkar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser