Annons

Landskrona – Köpenhamn direkt över sundet

Från och med fredag kan man ta sig med båt direkt från Skeppsbrokajen i Landskrona till Havnegade i Köpenhamn. Det är Ventrafiken som låter Jeppe segla över sundet varje fredag och lördag under juli månad.

Överfarten tar cirka 90 minuter och avslutas med den vackra inseglingen i Köpenhamn då resenärerna bland annat ser det moderna operahuset och de gigantiska kryssningsfartygen som brukar ligga på rad i hamninloppet.

Annons
 

Man behöver inte sitta varken hungrig eller törstig under seglatsen.
– Precis som tidigare år kommer det att erbjudas danska smörrebröd mot förbeställning ombord och det är äkta sådana som är beställda i Köpenhamn. Dessutom är baren öppen under överfarten. Där kommer att finnas både smått och gott, säger Frida Friberg på Ventrafiken.

Tidigare somrar har det varit lite si och så med att köpa biljetter till direkttrafiken till Köpenhamn men detta har man löst nu.
– Man kan beställa på nätet men även köpa på plats om man skulle befinna sig på stan och få en impuls. Förutsättningen är dock då att det inte är fullbokat, säger Frida Friberg.

M/S Jeppe avgår klockan 12.00 från Skeppsbron i Landskrona. För de som är på Ven och vill åka till Köpenhamn avgår M/S Jeppe 11.15 från Bäckviken. Klockan 18.15 styrs skutan tillbaka mot Landskrona.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser