Annons

Fast för narkotikaförsäljning – igen

Under måndagseftermiddagen stoppade och kontrollerade Landskronapolisens ungdoms- och narkotikagrupp en personbil på Axeltoftavägen i Landskrona. I bilen färdades förutom föraren, en 44-årig man hemmahörande i Löddeköpinge.
Spaningsgruppen hade en stund tidigare sett att mannen kom ut från en känd adress inne i Landskrona. Därför utfördes en kroppsvisitation av mannen. I fickorna påträffades mindre mängder amfetamin och hasch i redlinepåsar. Den 44-årige mannen kom att misstänkas för ringa narkotikabrott, både genom konsumtion och innehav. Mannen har erkänt båda brotten.
Föraren, en man på 50 år, misstänks för drograttfylleri och medtogs för urin och blodprovstagning. Båda släpptes efter förhör.

Under kvällen utfördes en husrannsakan i den bostad som 44-åringen hade besökt under eftermiddagen. Där påträffades knappt 100 gram amfetamin och ungefär lika mycket cannabis vilket innebar att lägenhetsinnehavaren nu är misstänkt för narkotikabrott, innehav i överlåtselsesyfte. I lägenheten hittades också tillbehör för bruk av narkotika, samt förpackningsmaterial som stärker polisens misstankar om försäljning.

Annons
 

Lägenhetsinnehavaren, 56 år, greps vid halv sju-tiden på Snickaregränden och sitter fortfarande anhållen. Den misstänkte är känd sedan tidigare av polisen och har rent av ett fängelsestraff att vänta från en tidigare dom.
– Han åkte fast förra sommaren och dömdes till fyra månader. Dessa skulle han börja sitta av i augusti. Nu återstår det att se hur långt straff han för det senaste beslaget, säger Olle Olsson, gruppchef för Ungdoms & narkotikagruppen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser