Annons

Mögelskador försenar flytt av vuxenutbildning

I sommar skulle vuxenutbildningen i sin helhet flytta till kvarteret Guldängen, tidigare Allvar Gullstrandgymnasiets lokaler. Nu senareläggs flytten från lokalerna på Emaljgatan.
– Fastighetsavdelningen har meddelat oss att det bekräftats att det finns mögelpåväxt på ett antal punkter i lokalerna. Innan detta är åtgärdat kommer vi inte bedriva någon verksamhet i lokalerna när det nya läsåret startar, säger Tomas Johansson, chef för utbildningsförvaltningen.

Beslutet innebär att vuxenutbildningen inte flyttar från sina nuvarande lokaler i sommar. Beslutet innebär också att den verksamhet som finns i lokalerna och som skulle funnits kvar (viss vuxenutbildning och gymnasiesärskola) kommer att få alternativa lokaler under tiden fastighetsproblemen åtgärdas.

Annons
 

Om någon vecka kommer det stå klart var dessa verksamheter kommer bedrivas. Hur lång tid det tar innan lokalerna är renoverade vet inte Tomas Johansson.
– Det är svårt att säga exakt hur lång tid det tar men vi räknar med en halv till en termin. Men osvuret är bäst, avslutar Tomas Johansson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser