Annons

Alex och Linus missar BoIS-match

Imorgon klockan 16.00 möter BoIS GIF Sundsvall på bortaplan. Att det blir ett tufft möte råder det ingen tvekan om. Förutom ett motstånd med mycket allsvensk rutin så står BoIS inför faktumet att Linus Malmqvist och Alexander Nilsson missar matchen.
– Linus har drabbats av maginfluensa och Alex har känning i baksidan av låren och därför vill vi inte chansa, säger BoIS tränare Jörgen Pettersson.
– De ersätts av Christoffer Tapper Holter som var avstängd senast samt Robin Hofsö.

Någon startelva vill eller kan inte Jörgen Pettersson gå ut med men vad han kräver av de elva som går in på plan står klart.
– Vi ska spela lite mer taktiskt än senast och spela vårt spel när vi ha bollen. Det är en svår uppgift, kanske en av de svåraste, men inte på något vis omöjlig. Vi har en seger i nacken och kommer att göra allt för att ta tre pinnar till Landskrona inför uppehållet.

Annons
 

På frågan hur han ser på att uppehålet kommer just nu svarar han att han inte har funderat så mycket på det.
– Det är klart att en del spelare kommer att må bra av ett uppehåll. Alex tillexempel, men annars har jag inte tänkt så mycket på det. Men det är klart. Det är aldrig fel att få tid att ladda batterierna, avslutar tränaren.

BoIS trupp: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Christoffer Tapper Holter, Fredrik Karlsson, Alexander Tkacz, Andreas Dahl, Erik Andersson, Amethyst Bradley Ralani, Liridon Leci, Philip Andersson, Max Mölder, Robin Hofsö, Martin Rudolfsson, Fredrik Svanbäck, Fredrik Olsson, Patrik Åström, Tobias Malm, Mathias Andersson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser