Annons

200 sommarsjöng i ruskväder

Trots bistert väder tog sig cirka 200 hugade sångfåglar ner till Slottsparken på onsdagskvällen. Efter att värden från Verdandi, Roger Lindskog, värmt upp stämbanden drog imitatören Anders Mårtensson ner skrattsalvor då han bland annat härmade Sten-Åke Cederhök, Zlatan, Tommy Körberg och Carl Bildt.
Därefter tog Helsingborgstrion Sefyr över och i slutet av arrangemanget bjöds det på samba, en försmak av vad som komma skall. Nytt för i är var även att husbandet Kompanu bjöd upp till dans på lövad bana.

Nästa Sommarsång går av stapeln den 24 juli och då kommer bland annat Nanne Grönvall.

Annons
 


Anders Mårtensson imiterade Sten-Åke Cederhök med bravur.


Besökarna på Sommarsången fick en försmak av vad som väntar till Karnevalen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser