Annons

Testspelare gjorde två mål för BoIS

Den 24-årige anfallaren Edin Cakovic har tränat med BoIS i veckan och på tisdagen gjorde han två mål i en U21-match mot Värnamo. Det är dock tveksamt om han får något kontrakt.
– Vi får se, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.
– Vi har en match kvar innan uppehållet och därefter får vi diskutera i de egna leden först. Ska vi erbjuda honom något så ska han vara bättre än vad vi har idag. Han är en stor spelare som är bra i boxen. Det är vad jag kan säga om honom idag.

Edin Cakovic kommer ursprungligen från Simrishamn men har sedan haft ett par danska och en spansk klubbadress.
– Han spelade i division 4-klubben Rayo Cantabria men har idag inget kontrakt med någon. Han har därför varit och provtränat i klubbar som Bayern München, Udinese och Hansa Rostock utan framgång. Om han kommer att erbjudas kontrakt här så blir det efter den 15 juli då transferfönstret öppnar, säger sportchefen.

Annons
 

I övrigt är det inga större förändringar att vänta i det randiga lägret.
– Det enda som kan vara aktuellt är att vi eventuellt kommer att låna ut spelare som inte får speltid men även detta är något som vi ska diskutera efter matchen mot Sundsvall på lördag, avslutar Mats Aronsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser