Annons

Tuff match väntar för BoIS

Efter tre bra matcher föll BoIS stort mot Gais senast och förlusten räckte för att de randiga definitivt ska vara indragna i bottenstriden. Endast två poäng skiljer Örgryte och Varberg som ligger på kvalplats till spel i division 1. En trepoängare mot Jönköping ikväll innebär dock att laget täpper till den lucka som håller på att skapas till lagen på övre halvan i tabellen.
– Vi är alla medvetna om att det var för dåligt på alla håll och kanter i senaste matchen. Nu vill vi återigen visa hemmapubliken vad vi verkligen kan. Trots de två senaste förlusterna är stämningen mycket bra i truppen och det är jätteviktigt för att återigen kunna komma in på vinnarspåret, säger BoIS-tränaren Jörgen Pettersson på klubbens hemsida.

Truppen är den samma som mot Gais med ett undantag. Det är avstängde Christoffer Tapper Holter som ersätts av Fredrik Olsson som är tillbaka efter skada.

Annons
 

BoIS trupp: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Martin Rudolfsson, Tobias Malm, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Liridon Leci, Patrik Åström, Mathias Andersson, Alexander Tkacz, Surprise Ralani, Andreas Dahl, Erik Andersson, Fredrik Svanbäck, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson, Alex Nilsson, Robin Hofsö.

Jönköping har en 3-0 seger bakom sig och har tränat på snabba omställningar.
– Vi måste se till att vi håller det tajt i defensiven, det är ett lag som är offensivt duktiga vi möter. Se till utnyttja det chanser vi får och ändå våga spela framåt, säger J-södras tränare Mats Green inför matchen.

Matchen börjar klockan 19.00 och döms av Dragan Banjac från Haninge.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser