Annons

Statsbidrag för nattis

Utbildningsförvaltningen i Landskrona har av Skolverket tilldelats statsbidrag på 168 441 kronor, för andra halvåret i år. Statsbidraget avser antalet barn som har barnsomsorg mellan kl. 19-06 vardagar samt under helger. Det gäller barn i ålder för förskola och fritidshem.
– Vi har 48 barn som har minst 30 timmars omsorg i månaden i denna verksamhet. Det är detta som staten nu ger oss bidrag för, säger Tomas Johansson, chef på utbildningsförvaltningen.

Verksamheten i Landskrona bedrivs på enheten Lilla Dag och Natt.
– Vi har en lång tradition av nattisverksamhet i staden. Det är en väsentlig del i förvaltningens arbete för stadens mål som den arbetande staden. Detta skapar möjligheter för föräldrar att ha arbete på kvällar, nätter och helger, säger Tomas Johansson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser