Annons

Stipendierutdelning till grundskoleelever

I samband med årets skolavslutning för grundskolan delades flera stipendier ut till Landskronas elever. Stipendierna som delades ut till eleverna i grundskolan kommer från Lotten och Loren Helmers fond, Stiftelsen Samfond 4 och Småskollärare Ellen Jönssons stipendiefond.
– Vi är mycket glada över möjligheten att på olika sätt premiera våra duktiga elever med stipendier ur de olika stipendiefonderna, säger Tomas Johansson, chef för utbildningsförvaltningen.

Till elever på Seminarieskolan delades även stipendier från Isa Holmstedts minnesfond ut. Alléskolan delade ut stipendier till jourkompisar. Dessutom delades ett par företagsstipendier ut till elever på Sandåkerskolan.

Annons
 

Klicka här för att ta del av listan med stipendiaterna (PDF)

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser