Annons

Ny rektor presenterade sig

Kenny Andersson, så heter den tillträdande rektorn vid Allvar Gullstrandgymnasiet. Den 1 juli är hans första dag på jobbet. Han befinner sig dock redan i staden och har presenterat sig för såväl personal och elevråd som för utbildningsnämnden. Att det är en rutinerad herre som kommer att basa i den nyrenoverade salarna i Dammhagsskolans före detta lokaler råder det ingen tvekan om.
– Jag känner honom sedan tidigare. Han har exempelvis varit rektor för Filbornagymnasiet i Helsingborg och Malmö Borgarskola. Närmast har han varit enhetschef i Jönköping men ville flytta tillbaka till Skåne och därför sökte han vår tjänst, något vi är mycket glada för, säger Tomas Johansson, chef på kommunens utbildningsförvaltning.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser