Annons

Förskola försenad

I augusti var det meningen att en ny förskola, Hackebackeskolan, skulle slå upp portarna ute på Segergatan. På grund av en överklagad upphandling blir dock förskolan försenad. Därför kommer tillfälligga baracker att placeras på annan plats i kommunen i väntan på att bygget ska stå klart senare i höst.
– Behovet är stort i augusti. Vi har cirka 600 nya barn som sak beredas plats i kommunen. Därför kan vi inte vänta tills det står klart på Segergatan, säger utbildningsförvaltningens chef Tomas Johansson.

Exakt var man kommer att sätta de baracker som ska användas till Hackebackeskolan står klar vet inte Tomas Johansson idag.
– Vi diskuterar just nu med kommunens fastighetsavdelning och ett besked kommer inom kort. Det lär dock bli i centrala Landskrona i anslutning till någon av våra befintliga förskolor.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser