Annons

Bra genrep inför Sum-Sim

Landskrona Simsällskap var väl representerat på prispallen vid DM/JDM i Burlöv den gångna helgen. Clara Vater-97 gjorde en mycket bra tävling med pallplaceringar i samtliga lopp hon ställde upp i. Bäst gick det på 50 fjärilsim där hon tog hem segern på JDM med fina 28,85. Totalt blev det nio medaljer varav fem på JDM och fyra på DM.
Alfred Christensson-98 simmade sina paraddistanser i konkurrens med betydligt äldre killar. Starka insatser på både på 50 och 100 fjärilsim med nya personbästa räckte till tre medaljer. Tiden 26,40 på 50 gav brons i både junior- och seniorklassen och 59,61 på 100 gav ett silver i juniorklassen.
Sara Linné-97 tog ett efterlängtat brons i juniorklassen på 200 medley, detta med nytt ”pers” 2.30,90.
– Mycket glädjande att våra yngre simmare tar för sig även på seniornivå. Detta bådar gott inför Sum-Sim på hemmaplan om ett par veckor där samtliga tre medaljörer finns på plats, säger tränaren David Söderstjerna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser