Annons

Först i Sverige med certifikat för farligt gods

Euromaint är först i Sverige att få ECM-certifikat för underhåll av godsvagnar avsedda för farligt gods i sin verkstad i Landskrona. Certifikatet, som omfattar underhåll av godsvagnar, innefattar även underhåll av tankvagnar och andra godsvagnar avsedda för farligt gods.
– Euromaint är mycket stolta över att vara först i Sverige med att vara ECM-certifierade även för underhåll av godsvagnar avsedda för farligt gods. ECM-certifikat är viktigt för våra kunder och jag är glad över att vi nu kan erbjuda certifierat underhåll vid verkstaden i Landskrona. Det är ytterligare en kvalitetsstämpel på vårt erbjudande, säger Ulf Norberg, kundansvarig gods Sverige, EuroMaint Rail

Kort om EuroMaints verkstad i Landskrona
Verkstaden i Landskrona utför underhåll och revisioner av alla typer av järnvägsvagnar för godstransporter inklusive tank- och fordonstransportvagnar. Verkstaden har tysk VPI-certifiering och ECM-certifiering. Verksamheten är även certifierad enligt ISO 9001 samt 14001, EN15085 (svetsnorm för järnväg).
Verkstaden utgörs av fyra stycken spår om cirka 60 meter och ett spår om 28 meter inomhus samt ett eget spårområde utomhus. I Landskrona finns även en servicebil för mobil service.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser