Annons

BoIS tar emot serieledarna

Med två raka segrar och målskillnaden 7-1 i bagaget så är det ett BoIS med självförtroende som tar emot serieledande Örebro SK på IP på måndagskvällen. Noterbart är att ÖSK endast åkt på en förlust i år då man föll borta mot Hammarby den 21 april.
– Jag är optimist, vi är formstarka just nu och vi har haft bra träningar med högt tempo. Den här matchen ska vi vinna, säger BoIS-tränaren Jörgen Pettersson på klubbens hemsida.

Philip Andersson som var med i den senaste matchen är på landslagsuppdrag med U 21 och kan därför inte vara med. Tillbaka är Liridon Leci som var avstängd senast. Även Fredrik Olsson och Luka Mijaljevic missar matchen på grund av skador.

Annons
 

BoIS trupp: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Tobias Malm, Max Mölder, Martin Rudolfsson, Linus Malmqvist, Liridon Lecci, Alexander Tkacz, Fredrik Svanbäck, Christoffer Tapper Holter, Andreas Dahl, Erik Andersson, Surprise Ralani, Patrik Åström, Mathias Andersson, Fredrik Karlsson, Alex Nilsson, Robin Hofsö.

Vad gäller motståndarna så dras de med stora problem i sin backlinje.
– ”Mange” (Magnus Wikström reds anm) är ett frågetecken inför måndagsmatchen. Han har varit sjuk till och från en längre period nu, det går upp och ned. Ilir (Berisha) har varit på sitt första landslagsuppdrag och kom precis tillbaka, så han behövde mer andas än träna. Men han har problem till och från med sitt knä, och är också lite osäker, säger tränaren Peo Ljung till Nerikes Allehanda.

Matchen börjar klockan 19.00 och döms av Nermin Cisic från Värnamo.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser