Annons

Fotbollsakademin kommunmästare i fotboll (!)

I onsdags bjöd Landskrona BoIS Fotbollsakademi in till niornas årliga avslutningsturnering. I denna turnering deltar skolorna med mixade lag. Fem skolor antog utmaningen plus akademin själv, vilket innebar att sex lag deltog i turneringen. Dessa möttes först i ett gruppspel, från vilket de två bäst placerade lagen sedan gick vidare till en final.
– Gruppspelet blev en spännande affär, där kampen om finalplatserna främst stod mellan Seminarieskolan, Asmundtorp, Västervång och arrangörerna, berättar Hans-Gösta Lehrecke, lärare på  Landskrona BoIS Fotbollsakademi och för dagen utsedd rättsskipare på plan.
Efter många jämna matcher stod det klart att finalen skulle spelas mellan den arrangerande Akademin och Västervång. Denna vanns av arrangörerna med siffrorna 3-0.
– Samtliga deltagande skolor gjorde en strong insats och matcherna avgjordes i en riktigt god sportsmannaanda. Det kämpades och slets på planen, men efter matcherna rådde allmän förbrödring och  försystring, intygar Hans-Gösta Lehrecke.

Förutom ovan nämnda skolor deltog också Sandåkerskolan och Kunskapskolan.
– Vi bjuder gärna in till turnering även nästkommande år, då det finns en chans för övriga skolor att erövra vandringspokalen, avslutar Hans-Gösta Lehrecke.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser