Annons

Välgörenhetstävling drog in halv miljon

Även i år avgjordes Jonsters Charity Masters på Landskrona Golfklubb. Den stora välgörenhetstävlingen spelas både i lag och individuellt. Överskottet ifjol gick oavkortat till barn- och ungdomsmedicinska kliniken vid Helsingborgs lasarett.

I fredags var det åter dags. Då samlades 120 golfentusiaster på Landskrona Golfklubb för att delta i Jonsters Charity Masters. Eventet, som var fullbokat redan i november arrangerades av och hölls till förmån för insamlingsstiftelsen Jonsters Charity, en stiftelse vars ändamål är att förbättra tillvaron för barn och ungdomar som har det svårt.

Annons
 

Många kända profiler gästade eventet, bland andra Henrik Larsson, Janne ”Loffe” Carlsson, ”Peppe” Eng, Mathias Tjärnqvist, Joakim Björkman, Kjelle Gaude och Hasse Brontén men även Landskronas eget golfproffs Viva Schlasberg. En stjärnspäckad tillställning på många sätt.
– Men bäst av allt – Jonsters Charity Masters inbringade i år drygt 500 000:- till välgörande ändamål, skriver Sara Vaughn i ett pressmeddelande.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser