Annons

Asmundtorp tillbaka i vinnarspåret

5-1 förlusten mot Gantofta senast sved. Det var ett revanschlystet Asmundtorp som i helgen bortbesegrade Kågeröd med 0-4.

Matchen startades i ett högt tempo och inom loppet av en minut hade båda lagen haft vars ett avslut. Bäst lyckades Alex Tolevski i AIF när han iskallt trycker upp bollen i krysset till 0-1.
I den 26:e minuten svarar Asmundtorps målvakt Tomas Olsson för en riktigt svettig räddning och strax därefter startar omas Gümüssoy ett anfall på sin högerkant där han lyckas slå ett inlägg som verkligen sitter på läppen på Sebastian Elgström som förvaltar chansen och bortalaget har nu en ledning på 2-0 vilken står sig till paus.
I andra halvlek gör Kågeröd ett byte och in kommer Johan Isgren som lyckas skapa massor av oreda i bortalagets försvar. Kågeröd pressar hårt för en reducering men bortalagets försvar lyckas gång på gång reda ut situationen och spela sig upp i banan igen.
Istället är det Asmundtorps Michael som nickar in 0-3 inte alldeles rättvist sett till matchbilden.

Annons
 

Hemmalaget fortsätter att trycka på och lyckas också få en solklar straff. Tomas Olsson i AIF:s mål läser straffen, slänger sig helt rätt och limmar bollen. Matchavgörande. Luften går ur hemmalaget och i den 72:e minuten fastställer Michael Stenberg slutresultatet till 0-4.
–  Oerhört skönt att resa oss efter förlusten mot Gantofta. Och idag gör vi en riktigt bra match, fina anfall och mål och storspel från Tomas Olsson i målet. Vi vet att vi kan vinna mot alla lag i serien men vi kan lika mycket förlora mot alla motståndare. Hårt jobb och noggrannhet är avgörande för tre poäng. Alltid!, understryker en lättad Johan Paulsson tränare i Asmundtorp.  I och med vinsten befäster Asmundtorp sin serieledning i Div5 Västra, tre poäng före Fortuna och Harrie.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser