Annons

Nominera Årets Företagare

Vi noterar att det börjar dra ihop sig för nomineringar till Årets Företagare i Landskrona. Sedan 1985 har utmärkelsen Årets Företagare delats ut i landets kommuner. 2011-års utmärkelse i Landskrona tillföll Thord Olsson, Parajett och nu är det dags att nominera årets företagare 2012.
– För att komma ifråga för och bli nominerad till utmärkelsen Årets Företagare ska följande kriterier uppfyllas. Den nominerade ska äga och driva ett eget företag, uppvisa god lönsamhet, vara en god förebild och sakna betalningsanmärkningar, säger Ina Zachhau, vice ordförande i Företagarna Landskrona och hon hoppas att allmänheten skickar in nomineringar.
– Vem som helst kan nominera. Senaste nomineringsdagen är den 30 juni, avslutar Ina Zachhau.

Nomineringsblankett finns att ladda ner här.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser