Annons

Företagsmässan drog 20 000

Jubileets första Jubelhelg, bjöd inte bara på historiska vingslag och maffiga intryck från Götheborg även Företagsmässan drog tusentals besökare.

De utställande företagen var eniga om att helgen blev en succé. Ostindiefararen Götheborg som gjorde ett anlöp i Landskrona under de tre mässdagarna lockade nästan 5.000 betalande besökare och bidrog självklart till folkfesten.

Annons
 

– Vi uppskattar att vi under de tre heldagarna haft närmare tjugotusen besökare, det är en fantastisk siffra, säger Maria Rantzow, projektledare för mässan.

Företagsarenan Landskrona, med sina dryga 90 medlemsföretag, kunde under helgen presentera ett 60-tal Landskronaföretag. Utöver dessa fanns även Rotary klubbarna, Gymnasieskolan, Landskrona Stad med flera på plats.
– Vår företagsmässa har lyckats med att understryka den oerhörda bredd som finns i vår stad, tillsammans kan vi genom samarbete stärka varumärket Landskrona och bidra till en positiv utveckling för kommunen som en helhet. Vi bestämde oss för att börja här och visa upp det vi faktiskt redan har och det är vi och många landskronabor stolta över, säger Företagsarenans ordförande Göran Green, som samtidigt är positiv till fler liknande event, men vågar inte utlova någon mässa till nästa år.
– Först ska styrelsen utvärdera och medlemmarna ska få säga sitt om upplägget.


Mysigaste läget för en företagsmässa.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser