Annons

Ungdomstruppen gjorde sitt bästa på SM

Nyligen var två trupper från Landskrona Kvinnliga GF i Göteborg och tävlade i SM i rytmisk gymnastik. GF Energo har varit arrangör och det var de 15 bästa individuella seniorernasom tillsammans med ungdoms, junior och  senior – trupperna gjorde upp om SM-medaljerna.

LKGFs ungdomstrupp bestående av Viktoria Johansson, Julia Olsson, Meja Engdahl-Petersson, Celine Vergara, Emely Örtberg och Lykke Nilsson gjorde nog sin bästa tävlingsinsats tillsammans någonsin.

Annons
 

I alla fall om man får tro Viktoria Johansson som efter truppens tävling menade att så här bra har vi aldrig gjort programmet tidigare.
– Jätteroligt när flickorna själv tycker det, säger Jenny Engdahl-Petersson.

Tyvärr innehåller programmet inte så mycket poänggivande element så någon medalj blev det inte denna gång. Men en fin fjärdeplats till de duktiga och stolta flickorna. Vann gjorde Örnsköldsviks GK

Juniortruppens häftiga program med bollar sitter inte som det ska ännu och det blev lite väl många missar för flickorna på tävlingsgolvet.
– Vi måste inse att tiden för förberedelse varit på tok för kort tyvärr.

Erika Gustafsson, Anna Lindahl, Emma Lindahl, Olivia Kristensson-Nilsson, Wilma Mårtensson och reserven Doruntina Goxhuli var både ledsna och besvikna på sig själva och sin insats.
– Men inte ens de kan trolla. Bara att ta nya tag och kämpa på.

Vann gjorde GF Energo.

Den individuella senior SM tävlingen fick delad förstaplats genom Jennifer Pettersson, Örnsköldsviks GK och publikfavoriten Anastassia Johansson, Stråssa GF. Seniortruppen vanns av Torsby GF.  

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser