Annons

Lokal sporthandlare drabbas inte av konkurshot

På tisdagseftermiddagen spreds nyheten att Team Sportia AB lämnat in en anmälan om rekonstruktion och kan vara på väg mot konkurs. Benny Elmén, som driver Team Sportia i staden är dock inte orolig.
– Det är vårt huvudkontor i Mölnlycke, som är ett eget AB, som är satt under rekonstruktion. Detta påverkar alltså inte butikerna då vi själva äger våra egna butiker med våra egna bolag. Undantaget är åtta butiker i landet vilka ägs av huvudkontoret men det är inte Landskrona, säger Benny Elmén och förtydligar.
– Med andra ord så ligger inte Team Sportia Landskrona varken i rekonstruktion eller är nära konkurs.

Beträffande huvudkontorets läge så hoppas Benny Elmén att allt ska lösa sig genom rekonstruktionen.
– Det är naturligtvis olyckligt med denna utveckling för vår verksamhet, men vi har tro på att detta leder till en starkare framtid för kedjan. Team Sportia består av lokalt förankrade butiker där vi handlare har viktiga roller för kedjans position och framtid.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser