Annons

”Vansinnigt stor akt” utlovas till karnevalen

Imorgon släpper karnevalsledning det fullständiga programmet för sommarens stora niodagarsfest i Landskrona.

Förra veckan ställde Siestafestivalen i Hässleholm in och idag meddelar arrangörerna av Peace & Love i Borlänge att man gått i konkurs. Anledningen för de båda festivalerna är för dålig biljettförsäljning. Just biljettförsäljning är ett huvudbry som arrangörerna för Jubileumskarnevalen inte behöver bry sig om.
– Snarare ökar det väl trycket på oss.  Vi räknar med rekordpublik.  Svenska Akademien skulle exempelvis ha spelat på de båda festivalerna.  Nu är Landskrona det enda stället i Skåne som bandet spelar på och dessutom är det gratis så vi räknar med att det blir fullsatt i Teaterparken kring den nya jubileumsscenen. Det vill säga någonstans mellan 8000-9000 personer, säger Sebastian Swärd, pressansvarig för karnevalen. Detta ska jämföras med ett fullsatt Rådhustorg som arrangörerna menar tar 5000 personer.

Annons
 

I morgon kommer karnevalsledningen att släppa hela programmet för Jubileumskarnevalen som i år är rekordlång och pågår 5-13 juli.
En annan artist som skulle ha spelat på den nu konkursade festivalerna är Håkan Hellström. Frågan är då om ledningen i Landskrona haft några krokar ute där?
– Haha. Honom hade vi gärna velat ha, men han är landets dyraste live-akt, säger Sebastian Swärd men lovar att den nu släppta listan på band kommer att fördubblas imorgon.
– En av dessa är en vansinnigt stor akt, dessutom ett par mellanakter.

Redan presenterade akter är:
Svenska Akademien, Norlie & KKV, Movits, Zara Larsson, Sebjack, Chords, Cookies N Beans, Danne Stråhed, Hasse Andersson, Daniel Lemma, Corroded, Skitarg, Babian, Panda da Panda, Det vet du, Dan Hylander, Gunhilld Carling, Världens Snabbaste Allsång, Beatstones och The Bristles.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser