Annons

Dömd misstänkt för ny allvarlig olycka

I början av maj dömdes en 20-årig landskronabo till fängelse i ett år och tre månader för att han kört ihjäl en man på Löpargatan sommaren 2011. Nu är samma man även misstänkt för att med motorcykel ha kört på en 54-årig kvinna på Kvarngatan i fredags eftermiddag.

Enligt vittnen ska en motorcykel ha kommit i hög fart och kört på kvinnan som var på väg över gatan på ett övergångsställe. Efter olyckan ska föraren ha försvunnit från platsen.

Annons
 

Den 54-åriga kvinnan skadades allvarligt och fördes med ambulans till Lund där hon vårdas för en punkterad lunga, revbensbrott, bäckenbensbrott och hjärnskakning. Hennes tillstånd betecknas som allvarligt men stabilt.

Polis fattade genast misstankar om att det var 20-åringen som kört. Anledningen till att han befinner sig på fri fot är att han överklagat den tidigare fängelsedomen till hovrätten. Polisen hade på tisdagsmorgonen fortfarande inte hittat den misstänkte.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser