Annons

Skamusiker mobiliserar med legend

Det finns de som är envisare än de flesta och några som definitivt är envisa är killarna i ska-bandet Mobster. Lördagen den 15 juni vill de visa för Landskronaborna att musikstilen ska lever och mår väl, allt under namnet Ska Mobilizer 2013. Extra glädjande för publiken är att ska-legenden Charley Anderson som bland annat spelat i The Selecter gästspelar.
– Han var även med i Skalatones och vi har länge snackat om att göra något igen och nu är det dags, säger Niklas Anderberg som spelar bas i Mobster och som även lirade i Skalatones.

Spelningen äger rum på Gränden och klockan 21.00 slår man upp portarna och under den första timmen kommer Johan Malm att agera diskjockey och spela företrädesvis äldre ska-musik.
– Sen kör vi igång prick 22.00 med Mobster. Efterhand kommer sedan andra musiker att blanda sig och då sådana som lirat i Skalatones. Förutom Charley som kommer äver Michael ”Svegis” Svegbrandt. Det betyder att vi kommer att ha en nostalgisk ska-kväll som kommer att vara något utöver det vanliga.

Annons
 

Mer information om konserten hittar du på Mobsters hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser