Annons

Fredrik Karlsson tillbaka i truppen

Efter Fredrik Karlsson gjorde två mål mot Värnamo har han varit skadad. Nu är han dock klar för spel och är med i den trupp som Jörgen Pettersson tagit ut inför måndagens match mot Assyriska i Södertälje. Mycket pekar på att han är med från start. Det samma gäller för Philip Andersson som blev utsedd till bästa BoISare när BoIS spelade 0-0 mot serieledande Falkenberg i förra veckan.
– Jag har inte laget riktigt klart. Det är ett par positioner jag funderar ytterligare på, men Philip gjorde en strålande insats senast och det lutar åt att han spelar på nytt från start, avslöjar BoIS-tränaren Jörgen Pettersson på klubbens hemsida.

Följande trupp är i skrivande stund i Södertälje och förbereder sig för match.
Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Martin Rudolfsson, Tobias Malm, Linus Malmqvist, Liridon Leci, Philip Andersson, Surprise Ralani, Alexander Tkacz, Patrik Åström, Mathias Andersson, Fredrik Svanbäck, Erik Andersson, Andreas Dahl, Christoffer Tapper Holter, Robin Hofsö, Alex Nilsson, Fredrik Karlsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser