Annons

Digert jubeldagsprogram med stora som små stjärnor

Imorgon lördag jublas det i hela Landskrona. Scener är placerade på strategiska platser och uppträdandena där varvas med allehanda aktiviteter på gator och torg.
– Här är något för alla. På 21 olika upplevestationer runt om i staden kan man prova det mesta och lära sig mycket. Vi står inför en fantastisk dag, säger Olle Larsson, projektledare på Jubileumskansliet.
– Själv ska jag försöka hinna med att besöka alla upplevelsestationer men extra vikt kommer jag att lägga på mitt besök på koloniutställningen på Citadellet. Den är något utöver det vanliga, säger han.

Hans röst kommer även att eka över teaterparken.
– Jag håller även i Jubelkul på jubileumsscenen där ett stjärnspäckat gäng kommer att uppträda. Några av dessa är Lasse Holm, Magnus Johansson och Cajsa-Stina Åkerström. Men ett helt knippe lokala artister dyker också upp. Missa inte att det fortfarande går att köpa biljetter till festen vid jubileumsscenen. Du får då bra sittplatsbiljett framför scenen. men de som vill kan ju lägga sig i gröngräset och njuta och det koster inget.

Annons
 

Missa inte heller förfesten redan idag på rådhustorget. Den börjar klockan 19.00 och pågår till midnatt och från arrangörshåll lovar man att torget ska gunga.

Aktiviteterna tjuvstartar dock redan idag fredag och fortsätter till viss del även på söndag. Hela det digra programmet för alla tre dagarna hittar du här.


För texterna svarar Jonas Bergh och bakom bilderna står Thomas H Johnsson. Under Jubeldagen finns de på Rådhustorget där de säljer och boken Söndagar som är ett komplement till skärmuställningen med samma namn.
– I boken knyter vi samman texterna samt att det finns fler bilder än de 13 som nu finns på skärmarna runt om i staden, säger Thomas H Johnsson och kompisen tipsar att man på museet kan hämta en guide som visar var samtliga skyltar finns.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser