Annons

Mållöst mot serieledarna

1-1 i stolpträffar. 4-4 i avslut på mål och 13-12 i avslut totalt. Att det blev oavgjort, 0-0 mellan BoIS och Falkenberg kändes rättvist. Det var dock ingen match som kommer att etsa sig fast i minnet.

För första gången på länge hade över 3000 personer sökt sig till IP. En av anledningarna till den förhållandevis stora publiksiffran var att Landskrona stad bjöd på inträdet och det var nog tur. För att säga att matchen skulle vara värd inträdet, då skulle man inte betala mycket.
Första halvlek var direkt dålig. Framför allt från BoIS sida. De hade en tiominutersperiod då Falkenberg lät dom sticka upp och då hade BoIS bästa spelare för dagen, Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani ett skott i stolpen.
Annars var det mest Falkenberg för hela slanten. Även de hade ett skott i virket men något mål lyckades de inte göra.

Annons
 

Inför andra halvlek gjorde Jörgen Pettersson två byten. Patrik Åström och Erik Andersson fick lämna plats åt Robin Eliasson Hofsö och Alexander Tkacz.
– Jag skulle kunna byta ut alla elva spelare men det blev två, sade Jörgen Pettersson om bytena.
Och visst blev det mer fart på BoIS-benen. Surprise hade lekstuga ett par gånger på sin vänsterkant med ett par skapliga lägen till följd och Alexander Tkacz visade att han är en spelare för startelvan nästa match. Dessa två spelare får godkänt för sin insats och det får även Bill Halvorsen i målet då han stod för två riktigt bra räddningar.

Efter matchen berättade tränarna Jörgen Pettersson och Hans Eklund om sina funderingar.
– Den första halvleken är ok tycker jag. Vi hade initiativet. Jag trodde dock att vi skulle fortsätta med det och kanske till och med ta över mer eftersom BoIS hade match så sent som i måndags men där hade jag fel, analyserade den sistnämnda.

Jörgen Pettersson visste inte riktigt hur han skulle börja.
– Vill ni verkligen veta vad jag tycker, frågade han den samlade pressen retoriskt innan han sågade sitt lags första halvlek.
– Första halvlek är inte acceptabel. Jag vet inte om vi hade Hammarbymatchen i benen. Vi var långt ifrån bra. Vi rycker upp oss i andra halvlek och skapar ett par tre chanser men vi har otroligt svårt att göra mål. Jag är mycket besviken, sade han.

Nästa match för BoIS är redan på måndag då man möter Assyriska på bortaplan.
– Det är bara att ladda om batterierna och på brännet, avslutar Jörgen Pettersson.


Bill Halvorsen var en av få spelare i BoIS som får godkänt.


Erik Andersson byttes ut i paus och ersattes av Robin Eliasson Hofsö.


Surprise var bäst på plan i matchen mellan BoIS och Falkenberg.


Erik Andersson provar lyckan men det ville sig inte idag.


Surprise hade ett par tre skapliga lägen men bollen ville inte in.


Alexander Tkacz ersatte Patrik Åström i paus och han visade att han är en spelare för framtiden.


Inte heller Andreas Dahl fick spelet att stämma mot Falkenberg


Med drygt tio minuter kvar av matchen kom Luka Mijaljevic in för Alex Nilsson men inget hjälpte.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser