Annons

Taekwondo-kollo

Landskrona Taekwondo Akademis tävlingssatsande juniorer och seniorer har spenderat en veckas träningsläger på KFUM KFUK Malmös lägergård Hallaskog, idylliskt belägen vid Dagstorpssjön en kilometer ifrån Frostavallen i Höör.
– Vi åkte med ett tjugotal ungdomar som under en vecka har levt och tränat tillsammans. Dom har kombinerat skolarbete med ett par träningspass om dagen samt en massa sol, bad kanotpaddlande, fiske med mera, berättar Johan Berg, sportchef i klubben.
– Att vi kunde genomföra lägret tackar vi Landskrona idrottsfond för. ur denna fick vi ett bidrag för att kunna hyra stugan, köpa mat, etcetera, säger han och märker hur gruppen svetsas samman allt mer.
– Lägret är inte bara viktigt ur träningsperspektiv, det stärker gruppen att leva tillsammans och betyder mycket för vår teambuilding.


Utöver träning hann man bland annat med att fiska…

Annons
 

bada…


…och gå långa stärkande promenader i den härliga omgivningen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser