Annons

Parkering under Jubeldagen

– Lämna bilen hemma på lördag om du kan!, den uppmaningen går nu Landskrona stad och Jubileumskansliet ut med. Anledningen är naturligtvis den förestående Jubeldagen då det kommer vimla av folk i centrala Landskrona samtidigt som tillgången till parkeringar är begränsad. I och med Företagsmässan som anordnas på Skeppsbron är p-platsen där avstängd för all parkering.
Nära Skeppsbron finns det parkeringsplatser på Kolgatans p-plats,  Magasingatans p-plats.
Samt P-platsen vid Trädgårdsgatan (gamla busstationen).

Dessutom kan man parkera på de flesta gator i industriområdet. Det finns en gångbro över järnvägen mellan industriområdet och gamla stationen som man kan gå över istället för att gå runt om.

Annons
 

Det finns också en del p-platser i stan som inte berörs av jubeldagarna, dessa är Saluhallstorget,  Kasernplan med infart från både Slottsgatan och från Kavallerigatan samt     Kv. Jäntan som ligger vid Rådmansgatan/Östergatan/Regeringsgatan.

Det finns även kantstensparkeringsplatser runt om i staden som kan användas.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser