Annons

Fredrik x 2 missar matchen mot Bajen

Klockan 19.00 ikväll blåser Antti Kanerva till spel på Söderstadion i Stockholm. Hammarby är hemmalaget och BoIS är uppe och gästar. Med all sannolikhet så kommer läktarna att vara fyllda och trycket kommer att vara som det alltid är på Söderstadion, enormt.
– Det ska bli fantastiskt roligt att få komma tillbaka och för sista gången spela på anrika Söderstadion. Jag hoppas att publiken ger mig ett bra mottagande, trots att jag nu står på motståndarnas planhalva, säger före detta Hammarbyspelaren Andreas Dahl på BoIS hemsida.

När BoIS besegrade Värnamo med 2-1 senast var det Fredrik Karlsson som gjorde de båda BoIS-målen. Han har emellertid åkt på en sträckning och tvingas vila.
– Vi spelar ju tre matcher inom en vecka, så det här beslutet var nog bra, men givetvis känns det lite tråkigt att inte kunna använda samma anfallspar flera matcher i rad, säger BoIS tränare Jörgen Pettersson och meddelar att även Fredrik Olsson stannar hemma efter den sträckning han fick i slutet av matchen mot Värnamo.

Annons
 

BoIS-truppen:
Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Tobias Malm, Liridon Leci, Linus Malmqvist, Philip Andersson, Max Mölder, Alexander Tkacz, Patrik Åström, Andreas Dahl, Erik Andersson, Christoffer Tapper Holter, Fredrik Svanbäck, Mathias Andersson, Surprise Ralani, Belvin Licina, Luka Mijaljevic, Alex Nilsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser