Annons

Explosionsbrand på Boliden Bergsöe

Strax innan klockan 14 på torsdagen larmades räddningstjänsten i Landskrona till Boliden Bergsöe efter en explosion. Väl på plats kunde räddningstjänsten snabbt få kontroll på händelserna och någon timme senare kunde man blåsa faran över och återvända till stationen. – Det hade skett en explosion i en ugn och då hade en del glödande delar spridit sig i lokalen. När vi kom till platsen så brann det lite i några kablar och i innertaket men vi fick snabbt bukt på branden, säger styrkeledaren Milinko Doslic. – Ingen person skadades i samband med explosionen och jag tror inte att det förelåg någon större risk för spridning men rökutvecklingen var kraftig och syntes från långt håll. Vad som orsakat explosionen visste inte brandkåren på eftermiddagen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser