Annons

Förskolans dag full av aktiviteter

I morgon firas förskolans dag i Landskrona. Klockan 10.00–11.30 kommer det att vara fullt av aktiviteter och många barn i centrum. Det kommer att vara aktiviteter för 4-5 åringar som \”röris\” (gympa) i Teaterparken, öppen lekplats på Kasernplan samt övningar och experiment på Rådhustorget. Experimenten på Rådhustorget har planerats av och i samarbete med ungdomar från barn- och fritidsprogrammet på Selma Lagerlöfgymnasiet. – Både barn och personal är verkligen engagerade i förskolans dag och gör den alldeles extra speciell och rolig. Så kom gärna och titta på våra aktiviteter i centrum, säger Yvonne Nilsson, verksamhetschef för förskolan. Även på de olika förskolorna firas förskolans dag med olika aktiviteter för alla barn, som målning med kula, ansiktsmålning, göra såpbubblor, olika lekar, sång med mera.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser