Annons

Karl Philip Nilsson ny LUF-bas

Under torsdagskvällen höll Liberala Ungdomsförbundet i Landskrona sitt årsmöte inför verksamhetsåret 2013/2014, det andra årsmötet sedan uppstarten. Ett tiotal medlemmar hade samlats i lokalen på Storgatan för att välja en ny styrelse. Erik Rantzow avgick som ordförande för klubben och ersattes av Karl Philip Nilsson. – Det kan tyckas att längre kontinuitet på ordförandeposten hade varit önskvärt i en nystartad förening men vi är ett ungdomsförbund och då är det också viktigt att fler lyfts fram, säger Erik Rantzow som blir kvar i styrelsen, nu som ledamot. Styrelsens i övrigt består av Erik Andersson som vice ordförande samt Soukaina Gueddour och Berivan Batak. Nyvalde ordföranden Karl-Philip Nilsson tycker att LUF Landskrona lyckats bra med att synas och höras, men vill se en än mer tydlig politik gentemot moderpartiet, Folkpartiet, i de frågor där LUF har en annan uppfattning. – Det är viktigt att vi distinkt tar ställning när vi inte är överens och att vi skaffar oss inflytande över politiken i frågor där våra ställningstaganden redan är tydliga. Även om vi inte har vinden i ryggen ska vi stå upp för de liberala åsikterna för att föra vårt moderparti i rätt riktning, avslutar Karl Philip Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser