Annons

Idé om magasin blev verklighet i Säbyholm

Idén att öppna ett lager där privatpersoner och företag kan förvara allt mellan himmel och jord fick Jonas Schöld för länge sedan och till slut hittade han rätt lokaler ute vid Säbyholm. Den 13 april invigde han Kronmagasinet i den gamla mjölkningsavdelningen på Säbyholms gård. – Jag har en kompis som driver något liknande i Halmstad och jag tänkte att något sådant saknas i Landskrona, säger Jonas Schöld. Idén går ut på att hyra ut förråd på kort och lång tid till både privatpersoner och företag. Under hela 2012 har den gamla mjölkningsavdelningen renoverats till toppmodernt förrådshotell. – Vi har nu 40 förråd samt husbilsgarage och en del andra lokaler som kunderna har tillträde veckans alla dagar mellan 06:30 och 22:00. Allt är dessutom kameraövervakat och vi har avancerade larm som ska hålla tjuvarna borta, försäkrar Jonas Schöld. Ett efter ett av förråden börjar nu fyllas och vill det sig väl kommer verksamheten att utökas. – Om det går enligt planerna så har vi full beläggning innan året är slut. Skulle behovet vara stort så får vi ta ett nytt snack med kommunen som äger fastigheterna här ute om det finns möjlighet att utöka, avslutar han.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser