Annons

Asmundtorp upp i serieledning

Det var ett taggat Asmundtorp som tog sig till Stehags idrottsplats i lördags och redan i matchens inledning visar man sin styrka och dominerar över hela planen. Inställningen skulle också ge utdelning och när matchen blåstes av var det gästande Asmundtorp som tagit tre nya poäng efter 0-3 segern. Redan i den elfte spelminuten bjuder Asmundtorp på säsongens hittills snyggaste anfall. Laget vänder spelet från vänster till höger kant där Robin Larsson slår ett perfekt inlägg som endast Mikael Stenberg behöver sätta pannan på för att få den i mål. Riktigt fotbollsgodis och 0-1 är ett faktum. Efter målet har AIF två bollar i målramen och skapar ett rejält tryck mot Stehags försvar. Efter en fin inledande halvtimme så tappar bortlaget spelet den sista kvarten. – Det är riktigt onödigt av oss att släppa in Stehag i matchen, man får aldrig känna att matchen är klar vid 0-1, säger Asmundtorps tränare Johan Paulsson. I andra halvlek märks det att bortalaget fått ett par tillrättavisningar i omklädningsrummet för AIF tar åter kommandot över matchen. I den 49:e minuten förvaltar Pontus Persson en andraboll efter en hörna och från favoritposition slår han in 0-2. Sebastian Elgström gör sen ett piggt inhoppoch fastställer i den 74:e spelminuten slutresultatet till 0-3 efter en skarv från Tomas Özer. Segern innebär att Asmundtorp tar steget upp i serieledning i Div5 Västra. Det var inte precis igår klubben kunde stoltsera med det. – Vi gör en bra match med framförallt ett prickfritt försvarsspel. Vi visar kyla framåt och förvaltar våra chanser. Vi arbetar som ett lag och det är det som har skördat poäng hittills i år. Vi ska inte dra för stora slutsatser, än har vi inte mött Fortuna och Gantofta som ligger under oss. Men klart är att vi är nöjda med vår inledning. Men det gäller att kriga i varje match, avslutar Johan Paulsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser