Annons

Zara Larsson till karnevalen

Hon spås en lysande framtid och många tror rent av att hon kommer att bli Sveriges nästa superstjärna. I sommar kommer 15-åriga Zara Larsson till Landskronakarnevalen. Redan som tioåring slog hon igenom i TV4:s Talang och just nu spelas hennes ”Uncover” flitigt på radiostationer världen runt. Enligt Aftonbladet kommer Sony Entertainment i USA att göra en treårig storsatsning på den svenska tonårstjejen. Men först alltså ett framträdande i Landskrona i sommar. – Vi var tidigt ute med att försöka boka Zara med tanke på att hon har toppat många av de svenska listorna under året. Det känns väldigt roligt för oss att kunna presentera en sådan ung och talangfull tjej i årets program, säger karnevalsgeneral Dennis Westerberg.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser