Annons

Nya stadsdirektörens lön: 91 750 kronor i månaden

Idag är första dagen på jobb för Landskrona stads nya stadsdirektör Susanne Öström. Landskrona Direkt har tagit del av det anställningsavtal som gäller och där står att läsa att hon kommer att ha en lön på 91 750 kronor vilket innebär att hon toppar den kommunala löneligan. Från och med idag har Susanne Öström stadshuset i Landskrona som bas för sitt arbete. Fram till den sista dagen 2017 är det meningen att hon ska vara stadens direktör. Detta och mycket annat står att läsa i det avtal som gäller och som Landskrona Direkt tagit del av. Utöver en månadslön på 91750 kronor kommer har hon rätt till full semester redan 2013. Glädjande för Landskrona Direkts läsare är att ”stadsdirektören ska värna om god och kontinuerlig kontakt med massmedia, i syfte att sprida saklig och relevant information om kommunen. Vikten av att lokala medier prioriteras i frågor där det lokala genomslaget är störst ska beaktas.”

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser