Annons

Ny välgörenhetskonsert i Glumslöv

Nu står det klart att det även i år, framåt höstkanten, kommer att arrangeras en välgörenhetskonsert på Örenäs Slott. Det är Glumslövs byalag som anlitat fjolårs vinnarna av företagsrock, Elit Street Band (ESB) att komma och spela. – Det är dels ett led i vår insamlingskampanj för Barndiabetesfonden och dels vårt bidrag till stadens 600-års jubileum, säger Lennart Pettersson, ordförande i byalaget. Konserten som arrangeras tillsammans med Örenäs Slott kommer att äga rum i den nya konferensanläggningen. – Planeringen pågår för fullt. 2012 vann ESB företagsrocken i Landskrona samt även den stora Skånefinalen i företagsrock Bandet har stark anknytning till Glumslöv då två av medlemmarna härstammar från och bor i byn. – Det känns mycket bra att få vara en del i Glumslövs Byalags satsning på byns utveckling och årets arbete för att samla in pengar till stöd för barndiabetesfonden, säger Benny Kroll, gitarrist och sångare i bandet. – Vi redan nu utlova en musikalisk upplevelse lite över det vanliga. Under dagen kommer även Glumslövs eget musikstipendium att delas ut av kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg, avslutar Lennart Pettersson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser