Annons

Moderata seniorer på Residenset

Tisdagen den 7 maj, årets första sommardag besökte femton moderata seniorer vår nya landshövding Margareta Pålsson i Malmö. – Vi blev sakkunnigt guidade runt på Residenset av landshövdingen själv. Margareta berättade om Residensets historia och som den pedagog hon är, så fick vi oss mycket allmänhistoria till livs, säger Barbro Boström. Vid rundvandringen fick moderaterna från Landskrona även se den lilla lägenhet, där kungen och drottningen alltid bor, när de besöker Skåne. – Vi beundrade konst och inredning och kunde konstatera att många konstnärer med landskronaanknytning, som t.ex. Martin Emond, Gustav Rudberg och Emil Johansson Thor finns representerade där. Vidare berättade landshövdingen om sitt arbete och sina uppdrag, allt ifrån att representera Skåne län i olika sammanhang till att noggrant anteckna vilka stolar som behöver repareras. – Vår landshövding har som ambition att under detta år besöka samtliga Skånes 33 kommuner och hon har en särskild agenda för detta. Som den ambitiösa person Margareta är, tror vi säkert att hon kommer att genomföra detta, avslutar Barbro Boström.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser