Annons

Erfaren och mångsidig hiphop till karnevalen

Jubileumskarnevalen presenterar en av Sveriges mest erfarna hiphop-akter i form av Chords. De senaste 10 åren har han varit en förgrundsfigur på den svenska hiphop-scenen i form av egen artist, i framgångsrika reggae-projektet Helt Off och ett flertal gånger vid Timbuktus sida. Han har visat upp sig som en mångfacetterad artist och en av Sveriges mest musikaliska rappare. – Chords är lite av en kameleont inom den svenska hiphopen, han leverar alltid oavsett roll på scen. Det ska bli fantastiskt kul att se honom köra loss på scenen i sommar, hälsar Sebastian Swärd, pressansvarig för Landskronakarnevalen. På det senaste albumet Looped State of Mind demonstrerar Chords upp hela sin spännvid, som rappare, som textförfattare, och som producent. Albumet mottog inte bara fansens och pressens hyllningar utan blev även nominerad till en Grammis, fick tre nomineringar på Kingsize Awards, och tog hem priset för Årets Hiphop på Manifestgalan 2013.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser