Annons

BoIS riskerar nedflyttningsplats

Ikväll är det upp till bevis för BoIS då man tar emot Värnamo på IP klockan 19.00. Skulle de randiga vinna tar de ett rejält kliv upp i tabellen men om de skulle förlora så kommer dom att ligga på nedflyttningslats efter sex omgångar. En som gärna ser det sistnämnda är före detta BoISaren Pär Cederqvist som spelar i Värnamo. – BoIS är alltid tuffa att möta speciellt i Landskrona. De är ju ett spelande lag precis som vi så jag tror det kan bli en öppen match och mycket målchanser, säger anfallaren till Svenska Fans. BoIS tränare Jörgen Pettersson hoppas på att kunna vända trenden och få spelarna att visa attityd. – Det kan egentligen bara bli bättre och jag hoppas att de som nu får spela visar att de verkligen vill bli kvar i startelvan. Det är en bra stämning i truppen och vi tror på det vi gör, men ändå så visar man inte den rätta glöden i matcherna. Vi har varit oerhört laddade ända sedan första träningsmatchen och det som nu hände mot Örgryte och Ljungskile var kanske en reaktion. Jag får hoppas vi är tillbaka på banan mot Värnamo, säger han på klubbens hemsida BoIS-tränaren har tagit ut följande 19-mannatrupp: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Liridon Leci, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Max Mölder, Martin Rudolfsson, Tobias Malm, Alexander Tkacz, Mathias Andersson, Patrik Åström, Christoffer Tapper Holter, Fredrik Svanbäck, Erik Andersson, Andreas Dahl, Surprise Ralani, Alex Nilsson, Fredrik Olsson samt Fredrik Karlsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser