Annons

Unik filmvisning på Maxim ikväll

En annorlunda premiär äger rum på Bio Maxim under kulturnatten. Det är premiärvisning för en film. Inget märkligt i sig om det inte hade varit för att filmen i sig är unik. Det är dokumentärfilmaren Björn Larsson som fått i uppdrag av Oresund Drydocks och försäkringsbolaget Alandia att följa och dokumentera hela den dramatiska bärgningen av flytdockan som slet sig från varvet i Landskrona en stormig höstnatt 2011 och som gick på grund i Lundåkrabukten. Resultatet är en 24 minuter lång film som med annorlunda klipp varvat med suggestiv musik, skriven av Roine Sangenberg, visar en unik händelse.

Landskrona Direkt har fått en exklusiv förhandstitt och kan rekommendera ett besök på bion. Troligtvis är visningen den enda som kommer att göras offentligt.

Annons
 

Filmen visas ikväll 21.15. Björn Larsson närvarar vid visningen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser