Annons

Världskända jeans på Galleri Gamla Staden

Ingen kan ha undgått att det är Vår Kulturnatt på fredag. Dagen till ära invigs en ny utställning på Galleri Gamla Staden. Det är jeanskonstnären Denimu, eller Ian Berry som han heter, som är tillbaka i det lilla galleriet på Norra Kyrkogränd efter att ha ställt ut i såväl Europa som på den amerikanska kontinenten.
– Jag kommer att vara på plats själv under kvällen men jag vet inte exakt vilka tider, säger Ian Berry till Landskrona Direkt.
– Vi kommer att hänga såväl tidiga, icke visade verk samt en del helt nytt.

Ian Berry har just återvänt till Landskrona från en utsåld show i Brighton, England, där han deltog i ”Illustrated Recipe” under Brighton Festival. Veckan innan det befann han sig i San Fransisco, där han visade sina verk på den prestigefyllda White Walls/Shooting Gallery. I USA fick han bra kritik i flera stora tidningar och i konsttidskrifter. Nästa fokus kommer att ligga på hans ”Major Solo show” i London i november.

Annons
 

Utställningen på Galleri Gamla Staden invigs på fredag klockan 18.00 och pågår till och med den 26 maj.

Läs Landskrona Direkts profilintervju med konstnären som gjordes ifjol somras.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser