Annons

Företagare bjuder in unga på en fika

Den 7 maj kl 12.00–13.30 bjuds ungdomar mellan 15-25 in till ett entreprenörscafé vid stationen i Landskrona. Genom ett entreprenörscafé skapas kontakt mellan unga och företagare och unga får ökad kunskap kring entreprenörskap

Entreprenörscaféet hålls på Linc Inkubator på Östervångsplan 15, vid stationen i Landskrona.
– Det är en aktivitet där lokala företag och riktiga ”doers” som vågar göra sin grej lyfts fram. De delar med sig av sin resa från idé till att starta och driva eget företag, skriver Linda Hallberg från Leader i Skåne i ett pressmeddelande.

Annons
 

Bakom entreprenörscaféet står Leader Skåne Nordväst Södra i samarbete med Linc Landskrona, EU på Landet – Unga entreprenörer, Europeiska jordbruksfonden och Landskrona stad. Arrangörerna vill förutom den ökade kunskapen om entreprenörskap och kontakterna mellan unga och företagare lyfta fram lokala möjligheter, förebilder och resurser samtidigt som deltagarna lär sig mer om det lokala arbetslivet. 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser