Annons

Max Mölder: Det är fullt ös från minut ett som gäller

I lördags mötte BoIS nykomlingarna Östersund på bortaplan och de randiga lyckades med nöd och näppe rädda en poäng efter två mål i slutet av matchen. På söndag tar Landskronalaget emot en annan nykomling, Örgryte, på IP och nu hoppas BoIS-försvararen Max Mölder att man lärt sig läxan.
– Det är fullt ös från minut ett som gäller. Vi kan inte gå in till en match och börja ge järnet i andra halvlek. Det är 90 minuter plus tilläggstid som gäller och det hoppas jag att vi kan visa på söndag, säger Max Mölder.

Anfallaren Alex Nilsson, som skadade sig i förra hemmamatchen då BoIS tog emot Ängelholm, missar dock matchen mot ÖIS.
– Han fick en liten sträckning i lårets baksida och tvingas vila en match till, säger klubbens sjukgymnast Tomas Mårtensson.
– Han är dock helt återställd och kan börja träna fotboll på måndag. Det betyder att han kan bli aktuell för bortamatchen mot Ljungskile den 5 maj om han kommer ikapp träningen.

Annons
 

I övrigt ingen på skadelistan och det finns en anledning enligt Tomas Mårtensson.
– Under min tid som sjukgymnast i BoIS så har laget nog aldrig varit så vältränat. De har kört hårt och bra under Jörgen Petterssons ledning. Han är oerhört lyhörd och låter spelarna vila om de skulle behöva. Så har det inte alltid varit, säger sjukgymnasten och avslutar.
– Jag tycker att det ser mycket bra ut och nu hoppas vi att spelarna håller sig friska så att vi kan fortsätta att ha kontakt i toppen.

Matchen börjar klockan 17.00 och döms av Lars Olsson från Umeå.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser