Annons

Många var nyfikna på nya familjecentralen

Under förmiddagen idag invigdes familjecentralen Tellus strax intill Karlslundstorget av kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg.
Kanske inte dagens mest spännande programpunkt om man frågat dagens viktigaste gäster – alla småbarn och bebisar som bidrog till den härligt familjära stämningen.

Invigningen var nämligen minst sagt välbesökt, det var trångt och trevligt med barn precis överallt.  Dessa lät sig väl smaka av saften och sen var golvet fullt av lekande telningar som på sitt sätt invigde familjecentralen genom att kasta sig över alla nya leksaker innan det var dags att digga till Musik Kalabalik med Johan Östberg och Helena Rask.


Ballonger, röd matta och Torkild Strandberg, efter denna ståtliga invigning av Tellus var det dags att stifta bekantskap med den öppna förskolan, BVC, socialrådgivningen men även med representanter från Svenska kyrkan i Landskrona som är en av aktörerna i huset då man bland annat har en barnpedagog som jobbar på familjecentralen.
Foto: Hjördis Thelander


Musik Kalabalik med Johan Östberg och Helena Rask.
Foto: Hjördis Thelander

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser