Annons

Andra segern för Asmundtorp

Asmundtorps segertåg (!) rullar vidare och i helgen besegrades Harrie FF med 1-3 i en match där inställningen fällde avgörandet.

Med två sena återbud i Asmundtorp kändes matchen på förhand som en tuff uppgift för de gulsvarta. Philip Carlsson fick kasta in handduken på uppvärmningen och Anel Hozdic kom inte till spel på grund av slitna ljumskar. Bortalaget lyckades trots detta formera ett bra lag för dagen. Redan i inledningen visade det sig bli en mach där båda lagen gav och tog i närkamperna.

Annons
 

Harrie hade tidigt en offisdeboll i nät och visade sig vara farliga med ett frejdigt kantspel. Det skulle dock dröja en dryg halvtimme innan matchen första mål skulle falla. Asmundtorps Tony Svensson fälls och domaren kunde inte annat än att peka på straffpunkten. En kylig Tomas Gümüssoy förvaltade straffen på bästa sätt och 0-1 var ett faktum.

AIF får nu vind i seglet och anfall följer på anfall. Resultatet av detta kommer då Harrie drar på sig en frispark utanför straffområdet. En riktigt snygg frispark som till sist Sebastian Elgström lyckas slå in i målet till 0-2.

I andra halvlek lyckas hemmalaget ta sig in i matchen som stundtals jämnas ut.
I den 73.e får hemmalaget en tveksam straffspark med reducering som följd. Harrie har ytterligare en boll i mål men domaren men domaren och publiken ser tydligt hur den rejäla satsningen även skickat en AIF:are över linjen.

Hemmalaget går för en kvittering och blottar sig därmed bakåt. Något som straffar sig när Asmundtorp tar till vara på ytorna och på en fin kontring lyckas Tony Svensson snyggt sätta slutresultatet 1-3 genom att placera bollen upp o det högra krysset.
Med tre skador inför matchen får jag verkligen säga att laget idag visar att de står upp för varandra. Segern idag är verkligen en lagseger! Harrie spelar en bra fotboll men vi står upp bra, lägger fokus på det vi ska göra och ser till att ha kvalité i vårt spel. Plus till en storspelande Tomas (Olsson) i målet som står för ett par riktigt vassa räddningar! 6 av 6 poäng i inledningen av säsongen ska vi vara nöjda med. Men var match är en ny match, så alla måste hitta inställningen och förutsättningarna till var match, säger en nöjd Johan Paulsson, tränare i Asmundtorp.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser