Annons

Jubileumssponsorer får upplevelse för livet

Tio av 600-årsjubileets sponsorer har ett fantastiskt äventyr att vänta. De ska ut på böljan den blå och det är ingen vanlig segelskuta som de ska ut med. I jubileets avtal med Ostindiefararen Götheborg ingår tio jungmansplatser från Landskrona-Rouen i Frankrike.
– Som jungman är man med och arbetar på däck, man är en del av besättningen och får lära sig hur man seglar en Ostindiefarare. Det behövs inga förkunskaper, bara man är frisk och är villig att klättra i riggen och kan sova i en hängkoj. Det kommer att bli upplevelse för livet, lovar Jonas Stoltz på jubileumskansliet.
Mat och logi ingår, det enda de måste göra är att stå för kostnaden att ta sig hem från Rouen.

Bland de sponsorer som anmäler sig kommer jubileumskansliet att utse vinnarna som sedan mönstrar på i Landskrona lördagen den 25 maj klockan 14.00 och avmönstring sker i Rouen i Frankrike den 8 juni.

Annons
 

Skulle du inte tillhöra sponsorskaran men trots det ha en brinnande längtan att göra turen som jungman på Götheborg så kan du via skeppets hemsida göra en ansökan. Mer om kostnader och hur du ska gå tillväga hittar du på www.soic.se/segla-med/etapper-2013/.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser